torsdag 19 mars 2020

ผลของโรคระบาด โควิด -19 ต่อชาวโลก ... สำหรับประเทศไทย กษัตริย์และรัฐบาลหุ่นประยุทธ์ไม่มีความสามารถรับมือกับปัญหาโรคระบาดนี้ได้ปล่อยให้ประชาชนล้มตายและประเทศชาติพังทลายไปตามยถากรรมที่ไม่เคยมีมาก่อนแห่งยุคประวัติศาสตร์ของมนุษยชาติ ในขณะที่ภัยพิบัติอันร้ายแรงเกิดขึ้นต่อประเทศชาติและประชาชนไทยกษัตริย์ไม่ทำหน้าที่เหมือนเป็นกษัตริย์นอนเสพสุขกินเงินภาษีของประชาชนอยู่ในต่างประเทศอย่างสุขสำราญไม่มีความรับผิดชอบรัฐบาลหุ่นประยุทธ์ก็ไม่มีปัญญาแก้ไขปัญหาได้กษัตริย์เช่นนี้จึงไม่สมควรที่จะเป็นกษัตริย์ต่อไป... เพราะกษัตริย์วชิราลงกรณ์ไม่มีความรับผิดชอบต่อประเทศชาติและประชาชนไทย !!!... Corona i bilder: Så påverkas världen

Publicerad:
Inställda flygresor, stängda gränser, tomma gator och torg. Coronaviruset påverkar vardagen över hela världen.
Här ser du bilder från drabbade länder under veckan som gått.

Foto: Mark Lennihan/AP
Pendlare i New Yorks tunnelbana under torsdagen. 

Foto: Pavel Golovkin / TT NYHETSBYRÅN
Ryska medicinska experter och poliser tar en paus från att invänta ankommande resenärer vid Sheremetyevo-flygplatsen utanför Moskva under torsdagen. Ryssland har stängt gränserna för icke-ryssar, stängt skolor och uppmanat befolkningen att stanna hemma för att förhindra spridningen av viruset.

Foto: Daniel Cole/AP
Franska ridande poliser kollar en kvinnas id-handlingar på en strand i Marseille under torsdagen. Frankrikes president Emmanuel Macron har sagt att invånarna enbart tillåts gå ut förs nödvändiga aktiviteter.


Foto: Ghaith Alsayed/AP
En medlem i en humanitär organisation desinficerar Ibn Sina-sjukhuset i Idlib, Syrien för att förhindra spridning av coronaviruset i det konfliktdrabbade området.

Foto: AP
En man sprayar desinficerande medel i en buss i Kenyas huvudstad Nairobi under torsdagen.

Foto: Kirsty Wigglesworth/AP
Tunnelbanestationen Covent Garden i London är en av flera stationer som håller stängt i den brittiska huvudstaden från och med torsdagen. 


Foto: Dan Kitwood/GETTY IMAGES
En ensam passagerare i Londons tunnelbana. Transport for London stängde ett 40-tal stationer efter att myndigheter avrått från icke-nödvändiga resor. Även bussar kommer att påverkas.

Foto: Hassan Ammar/AP
En flygtavla på Rafik Hariri International Airport i Beirut, Libanon, visar enbart inställda flyg. Libanons regering beslutade att stänga flygplatsen, hamnar och gränser och har beordrat alla att stanna hemma.

Foto: Adel Hana/AP
Personer med skyddskläder sprayar desinficerande medel utanför butikerna vid huvudmarknaden i Gaza City på torsdagen.

Foto: Farah Abdi Warsameh/AP
Somalisk sjukvårdspersonal instruerar hur man ska använda ”corona-kit” i Mogadishu. Somaliska regeringen har beslutat att skolor och universitet ska stängas och att större folksamlingar förbjuds i två veckor framöver.


Foto: Ashwini Bhatia/AP
Personal desinficerar kontoret som tillhör Tibets president Lobsang Sangays kontor i Dharmsala, Indien. Ett porträtt av Tibets spirituella ledare Dalai Lama hänger på väggen.

BILDEXTRA: Så påverkas världen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar